Nieuwe website ODIS!
/
/
Nieuwe website ODIS!

We zijn trots om aan te kondigen dat de nieuwe website van ODIS onlangs live is gegaan!

ODIS is een innovatieve keuringssoftware die al uw keuringsapparatuur in één softwarepakket koppelt. Een aantal voordelen van ODIS zijn:

  • Bespaart tijd: waar u bij traditionele keuringen vaak meermaals basisgegevens moet invoeren, hoeft dat met ODIS slechts één keer. Dat bespaart tijd en vermindert foutgevoeligheid.
  • Geïntegreerde keuringsapparatuur: keuringsapparatuur voor o.a. audiometrie, bloedtesten, ECG, spirometrie, urine en visus zijn geïntegreerd in de software. Start de keuringen vanuit de software. Nadat de test is uitgevoerd, doet ODIS de rest en genereert automatisch een overzichtelijk cliëntrapport.
  • Veilige opslag van cliëntdata: rapportages en data van patiënten worden niet meer opgeslagen op de computer, maar op de veilige ODIS-cloud.
  • Een applicatie die bij u past: de software is volledig in te richten naar uw keuringsproces en organisatiebehoeften.
  • Ontzorgt bedrijven en arbodiensten: met ODIS heeft u één oplossing in huis voor uw gehele keuringsproces. U wordt volledig ontzorgd als het gaat om hosting, onderhoud, updates en IT-support.

Daarnaast is ODIS beschikbaar bij ProCare, waar u ook terecht kunt voor uw keuringsapparatuur en disposables. Neem snel een kijkje op https://www.odissaas.nl/ en laat ons weten wat je ervan vindt!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart