Lode Holding B.V. behaalt podiumplek bij de Menzis 4 Mijl van Groningen
/
/
Lode Holding B.V. behaalt podiumplek bij de Menzis 4 Mijl van Groningen

Lode Holding B.V. heeft voor het eerst een podiumplek behaald tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen, een ontzettend knappe prestatie van ons team.

De Menzis 4 Mijl van Groningen is een jaarlijks hardloopevenement waarbij lopers een afstand van 6,4 kilometer afleggen van Haren naar het centrum van Groningen. Dit populaire evenement trekt zowel topsporters als recreatieve hardlopers en behoort tot een van de grootste hardloopevenementen in Nederland.

Dit jaar hebben wij als Lode Holding B.V. met één wedstrijdteam en twee recreantenteams deelgenomen aan dit sportieve evenement. We zijn enorm trots dat zoveel collega’s zich hebben ingezet en het beste van zichzelf hebben laten zien. Het wedstrijdteam behaalde een prachtige podiumplek, een bekroning op hun inzet en doorzettingsvermogen.

Na afloop hebben we gezamenlijk genoten van een gezellige borrel, waar we de prestaties van de dag hebben gevierd. We kijken met veel voldoening terug op deze mooie dag en zien uit naar meer sportieve successen in de toekomst!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart