header-logo

Nieuws

article-image
ODIS live op odismkb.info
29 April 2016
nieuws category

Website odismkb.info is live!

Hoeveel verschillende software programma’s gebruikt u voor het uitvoeren van uw keuringen? Medische keuringen kunnen tijdrovend zijn en door het gebruik van meerdere programma’s is er veel tijdwinst te behalen bij het invoeren van patiëntgegevens, opmaken van rapportages, verwerken van resultaten en de keuringen zelf. Hiervoor bestaat nu een oplossing in de vorm van het software programma ODIS. Dit programma heeft als kern de ondersteuning van keuringen waarin registreren, keuren en rapporteren mogelijk zijn. Op dit moment zijn er meerdere tevreden klanten die ODIS volop gebruiken tijdens hun dagelijkse keuringen. Kijk op www.odismkb.info voor meer informatie!

LEES MEER

article-image
Project Functional Fitness Monitor
28 September 2015

aXtion heeft recentelijk te horen gekregen dat het project Functional Fitness Monitor is toegekend. Het gaat hier om een subsidie project (IAG-4) vanuit de provincie Groningen. De Hanzehogeschool Groningen heeft het project aangevraagd en is hiermee ook projectleider in het geheel. Hiernaast wordt er door diverse partijen samengewerkt, dit zijn zowel MKB ondernemers (ProCare, Science Plus Group, aXtion, Target Holding en Estafette) als Kennisdragers zoals de Hanzehogeschool, QSI en het UMCG. Al met al een mooie groep met veel kennis en ervaring!

Het projectdoel is het ontwikkelen van de functionele fitheidsmonitor. De functionele fitheidsmonitor is bedoeld als aanvulling op de 'fitheidstests' die bestaan voor fysiek veeleisende beroepen, zoals de brandweer, politie en defensie. Het louter behalen van een fitheidsnorm op een bepaald moment geeft niet altijd voldoende informatie over de daadwerkelijke fysieke fitheid van een werknemer op het moment dat het er echt op aankomt. Door een combinatie van mentale, sociale en fysieke maten over een langere periode te monitoren, hier geïntegreerd feedback op te geven en gerichte (e)-coaching op maat aan te bieden, kan de functionele fitheid van de individuele werknemer aanzienlijk verbeteren.

LEES MEER

article-image
Ergotool
15 September 2015

ODIS 2.0 staat voor de Ergotool-versie van ODIS. Vanaf oktober zal de Ergotool-versie van ODIS worden ingezet door de Arbo Unie. Met de Ergotool ontvangen cliënten ter plekke een keuringsrapport met adviezen n.a.v. een inspanningstest en algemeen medisch onderzoek. Inmiddels ligt de volgende uitdaging alweer te wachten, het ontwikkelend van een fitmonitor binnen ODIS waarmee op groepsniveau resultaten van fitheidstesten worden weergegeven.

LEES MEER

article-image
Koppeling ODIS met Iris Arbo
28 Mei 2015

Binnen IRIS Arbo bestaat nu de mogelijkheid om de keuringsrapporten uit ODIS op te nemen in de dossiers van werknemers. IRIS Arbo is een veilige, gebruiksvriendelijke en vooral betaalbare oplossing voor het bijhouden en beheren van medische dossiers. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ontworpen voor en door zelfstandigen. Door de samenwerking tussen aXtion en Iris Arbo ontstaat een compleet medisch dossier! Tijdens de BG-dagen op donderdag 18 en vrijdag 19 juni 2015 vertellen wij u graag meer over de koppeling ODIS met Iris Arbo.

LEES MEER

article-image
aXtion op Bedrijfsgeneeskundige dagen 2015
27 Mei 2015

Op donderdag 18 en vrijdag 19 juni 2015 organiseert de NVAB voor de zestigste keer haar jaarlijkse congres: de Bedrijfsgeneeskundige Dagen (BG-dagen). De BG-dagen vinden plaats in Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem. De stand van aXtion en ProCare vindt u direct naast de ingang. Tijdens deze dagen informeren wij u graag over de mogelijkheden van ODIS, gebruiksvriendelijk software voor het uitvoeren van medisch onderzoek. Vanuit ODIS kan keuringsapparatuur van diverse merken worden bediend en biometrie gegevens worden ingevoerd. ODIS creëert een compleet medisch dossier doordat het eenvoudig te koppelen is met andere systemen. Wij ontmoeten u graag op 18 of 19 juni in Arnhem.

LEES MEER

article-image
aXtion 10 jaar
03 November 2014

aXtion is jarig! 10 jaar ervaring, 10 jaar innovatieve webapplicaties voor zorg en overheid. aXtion is trots op de bijdrage die zij tot nu toe heeft mogen leveren en hoopt nog vele jaren klanten te kunnen ondersteunen bij hun uitdagingen. De afgelopen jaren konden we niet bestaan zonder het vertrouwen van onze klanten. Graag bedanken wij ze hierbij, want zonder jullie hadden we niet bestaan.

LEES MEER

article-image
Oplevering EigenWerkWijzer
24 Maart 2014

De komende periode zal oplevering plaatsvinden van de online applicatie EigenWerkWijzer. EigenWerkWijzer is een interactief instrument waarmee m.b.v. vragenlijsten mensen met arbeidshandicap inzicht krijgen wat ze wel en niet kunnen ten aanzien van werk én wat ze hierover willen vertellen aan anderen. In opdracht van Blik op Werk heeft aXtion de applicatie vernieuwd.

LEES MEER

article-image
Nieuwe website aXtion
24 Maart 2014
nieuws category

We zijn nog druk bezig om de website optimaal te maken, maar heten je hierbij al van harte welkom op de nieuwe website van aXtion! Onze oude website was zeker aan vernieuwing toe. Hoog tijd dus voor een nieuw, fris uiterlijk en up-to-date informatie over aXtion.

LEES MEER

article-image
aXtion in het Dagblad van het Noorden
24 Maart 2014

aXtion in het Dagblad van het Noorden Artikel-DVHN

LEES MEER

scroll to top